We zijn naar “Dag van het Schaap” geweest. Het was super!!!
Héél veel bekend volk gezien. Heel veel dingen om te doen.

Shep heeft de dag van zijn leven beleefd. Lekker bij de schaapjes gezeten. Het ging wel vrij goed denk ik. Vooral omdat ik er dus op het begin echt niets van snapte Maar het was fijn om te zien en vooral om Shep eindelijk eens van iets te zien genieten…

En van Flynn ben ik echt verschoten. Ik dacht die gaat heel de tijd niets anders doen dan buldozer spelen en alles overhoop lopen. Maar na 2 minuutjes kalmeerde hij en begon hij echt te werken (voor zover ge da voor de 1e keer werken kunt noemen natuurlijk)

Daarna met Flynn nog even agility gedaan. Eerst een verkeerde insteek maar daarna heeft hij de paaltjes nog eens 2 keer perfect gelopen. Was echt nog eens fijn om dat met hem te doen.

En dan zijn we nog naar de trail gaan kijken.